Club Diario de Mallorca vos convida a un tast de productes de les illes
IDÒ celebrarà el pròxim 11 de juliol una taula redona on es debatrà sobre la gastronomia mallorquina
IDÒ, el projecte cultural en català de Diario de Mallorca i Diario de Ibiza celebrarà el pròxim 11 de juliol a les 19 hores el quart esdeveniment de la temporada, al Club Diario de Mallorca, on es debatrà sobre la gastronomia de l’illa sota el lema ‘Gustosament mallorquí’.
Relacionadas
L’acte començarà a l’auditori del Club Diario de Mallorca amb una interessant i breu taula redona que comptarà amb la participació de Joan Mayol, president de la DO oli de Mallorca; Bàrbara Mesquida, propietària del Celler Mesquida Mora; Martí Solivellas, President de la Cooperativa Pagesa de Pollença; Andreu Palou, President de la IGP Sobrassada de Mallorca i Maties Balaguer, vocal titular d’ametlla de Mallorca. L’esdeveniment serà guiat per Carlota Pizá, coordinadora del projecte IDÒ.
En acabar es podrà fer un tast gastronòmic de productes locals als jardins del Club Diario de Mallorca i gaudir d’un showcooking a càrrec del cuiner Rodrigo Vallejo. Una oportunitat irrepetible de conèixer de primera mà, i de manera gratuïta, els productes que representen a la societat mallorquina. Els interessats s’hauran d’inscriure a la web de Club Diario de Mallorca.
Temas
Más en Idò
-
Guille Wheel rendeix tribut a Mallorca al seu primer àlbum en solitari
-
Andreea Diana Bejan: «Estic massa acostumada a la vida de Mallorca»
-
Maria Chtatou, estilista d'Aitana i 'Élite' a Netflix: «A Mallorca no ens posam el que ens agradaria per por a què pensaran»
-
Aquests són els relats guanyadors del segon Concurs Literari d'Idò!